Koulu

Julkaisija 29 huhtikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Kanervan Feldrose debytoi Saksassa CDI3* GP-tasolla: 68,41%

Tänään varmistui, että seuraavallakin FEI-rankinglistalla on Emma Kanerva kolmen eri hevosen kanssa, vaikka Dambacu putoaa pois: Greek Airilla, Mist of Titaniumlla ja nyt kansainvälisesti debytoineella Feldrosella (Feuerspiel…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa