Koulu

Julkaisija 20 huhtikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Mikä alku Hagenissa: Kanerva ja Mist of Titanium 73,46%, Tallberg ja Greven’s Zorro 69,50%

Paljon tätä parempaa keskiviikkoa ei olisi Hageniin suomalaisittain uskaltanut toivoa. Ensin debytoi Anna Tallberg, 26, kansainvälisessä GP-ohjelmassa tuloksella 69,50. Ollen hyvin lähellä räjäyttää potin, sillä hänen hevoselleen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros