Artikkelit

Julkaisija 18 huhtikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Wolle Wolkenstein, 19 – ihmeiden aika ei ole ohi!

Seitsemänä vuonna peräkkäin on ruuna Wolle Wolkenstein (Wolkenstein II – Buenos Aires) ollut SM-mitaleilla tai vähintään PM-joukkuemitaleilla kahden eri ikäluokkaratsastajan, Ella ja Veera Paloheimon, alla. Tällä kaudella…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa