Artikkelit

Julkaisija 11 huhtikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Coco Bongo Beach. “Pötäkkä pala”, jolla Riikka Harjula tähtää Lanakenin MM:iin.

FWB-oripäivien 2022 parhaaksi valittu viisivuotias Coco Bongo Beach, isästä Coco-Bongo Boy ja emänisästä Loran, kävi näyttäytymässä lautakunnalle jo kaksi vuotta sitten. Silloin se pääsi kotiin parhaana kolmivuotiaana.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros