Artikkelit

Julkaisija 5 huhtikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Mikko Mäentausta: “Mieti, mitä käsitteillä verryttely, työskentely, rentous tarkoitetaan ja mihin niillä pyritään”

Mikko Mäentaustan esteratsatsusklinikka FWB-oripäivien väliajalla lauantaina sai sitä seuranneilta runsaasti kiitosta. Mäentausta keskittyi perusasioihin eli siihen, miten rentouttaa yli-innokas tai ulkoisista ärsykkeistä jännittyvä hevonen, miten parantaa koko…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa