Este

Julkaisija 4 huhtikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

TULOKSET: 140 -tasolla nollaa Lesoselle, Lekanderille, Aromaille

Esteratsastajien viikonloppu toi parhaat tulokset kansainvälisistä 140-luokista. Niissä puhtaasti kiersi ratansa Mirella Lesonen-Hakola Hollannissa kahdella hevosellaan Winput ja Siella. Kansallisella tasolla hyppäsivät nollan 140-luokissa Saksassa Kati Lekander…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros