Koulu

Julkaisija 2 huhtikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

TULOKSET: Kanerva ja Greek Air jäivät piirun 70:stä prosentista Belgiassa

Tänään lauantaina kilpailevat sekä Emma Kanerva että Mikaela Soratie CDI4* GP special -ohjelman Belgian Opglabeekissa. Kumpikaan suomalaisista ei eilen yltänyt GP-aloituksessa kauden parhaimpaansa. Kanerva sai laukanvaihtostiplun jälkeen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath