Artikkelit

Julkaisija 9 maaliskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Vliekit ratsastavat edelleen – Olivia palasi Hollannista uusi PSG-hevonen mukanaan

Vliekin ratsastavista sisaruksista* koulupuolella aktiivinen Olivia, 22, ei ole kilpaillut kansainvälisesti sitten vuoden 2019. “Kansainvälinen” hän silti on ollut: kaksi vuotta meni Hollannissa ratsuttajana Joyce Heuitinkin tallilla.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros