Este

Julkaisija 8 maaliskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Mäentaustalla “linjat kuumina” Keski-Eurooppaan: NC-joukkueessa Forsten, Kontio, Mallat ja Seppälä

Mikko Mäentausta on saanut lentävän lähdön työtehtävissä palattuaan kotimaahan helmikuun alussa. Valmennuspuolella on edessä mielenkiintoisia kuvioita nuorten hevosten suhteen siten, että Mäentausta pitää heti huhtikuun alussa klinikan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath