Este

Julkaisija 5 helmikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Annina Nordström palailee mammalomalta – seuraavaksi edessä CSI2* Peelbergenissä

Noora Forstenin CSI2* -kilpailut Saksassa päättyivät tänä viikonloppuna GP:ssa keskeytykseen. Positiivisempi uutinen on siis se, että Annina Nordström on päässyt mammaloman jälkeen vauhtiin ykköshevosensa Fuzhoun kanssa. Nordström…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros