Koulu

Julkaisija 27 tammikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Onnen laidalla – Martikaisen Paris2024 projektihevonen viittä vaille plakkarissa

Vuosi sitten aloitettu Paris2024 -projekti on saapumassa tärkeään puolivälin krouviin. Janni Martikaisen tueksi on lähtenyt kaikkiaan noin 100 henkilöä ja tahoa, joista yli 30 varsinaisiksi osakkaiksi projektihevoseen.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros