Este

Julkaisija 26 tammikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Göteborgin MC-osakilpailun peruunnuttua myös esteiden MC-finaali tummien pilvien alla. Ratsastajat matkaavat kohti Espanjan isoja ulkokilpailuja. “Tiukkaa on”, sanovat järjestäjät Judy-Ann Melchior (Lanaken) ja Ken Ruysen (Peelbergen).

Göteborgin ilmoitettua esteiden MC-osakilpailun peruuntumisesta on jo viisi sarjan osakilpailua jätetty pitämättä tällä talvikaudella. Vaikka omikronvariantin sanotaan olevan lievemmän koronataudin aiheuttaja kuin aiemmat variantit se tarttuu helposti.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros