Koulu

Julkaisija 23 tammikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Kolme olympiakultaa voittanut Anky van Grünsven: “Kankikuolaimen kanssa ratsastaminen on lajitaito sinänsä”

Stella Hagelstamin viime kaudella esiinnostama ajatus kansainvälisistä GP -ohjelmista, joissa voisi ratsastaa joko kanki- tai nivelsuitsituksella, on lajin konkareille kova pala. Horsemail.fi:n kysyessä asiasta kolminkertaiselta olympiavoittaja Anky…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros