Artikkelit

Julkaisija 21 tammikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Markus Scharmann: “Luo suhde hevoseen tallissa, ennen kuin nouset satulaan.”

Jo 18 vuoden ajan on saksalainen Markus Scharmann, 46, matkustanut Suomeen ja Ypäjälle valmentamaan. Aloittaessaan vuonna 2004 Scharmann oli nuori ammattilainen, jonka Hevosopiston silloinen rehtori Päivi Laine…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros