Este

Julkaisija 21 tammikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontio onnistui Lierin 145 -luokassa tänään. Talvio ja Aromaa nollilla 140 cm.

Viikonloppu on alkanut esteillä suomalaisittain vaihtelevasti, mutta valopilkkujakin riittää. Tänään teki Anna-Julia Kontio puhtaan perusradan suorituksen Belgiassa kahden tähden 145-luokassa Jay Jay van Moetelhoevella ja sijoittui. Vielä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros