Koulu

Julkaisija 14 tammikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Jönssonilla nyt myös First Don – GP -ura ei jää Daynan varaan

Monelle nuorelle ratsastajalle tulee seinä vastaan, kun pitäisi siirtyä U25 -luokkiin. Niin esteillä kuin kouluratsastuksessa. Koska “helpotettuakin” GP -tasoa kilpaileva hevonen on liian arvokas. Kouluratsatsaja Louise Jönssonin,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa