Este

Julkaisija 12 tammikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Noora Forsten palaa Saksasta rauhallisin mielin, vaikka helmikuunkin MC-osakilpailut ovat vaakalaudalla

Suomen ykkösesteratsastaja Noora Forsten, 40, ei pääse hetkeen parantelemaan FEI-rankingsijoitustaan. Kuluvan kuukauden MC-osakilpailut Baselissa ja Amsterdamissa olisivat voineet tuoda Forstenille mukavasti lisäpisteitä. Kun ne on peruttu on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros