Este

Julkaisija 10 tammikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Satu Väihkönen nyt virallisesti HUJO:n puheenjohtaja – mikä muuttuu vai muuttuuko mikään?

Koronapandemian siirtämien Tokion olympialaisten takia (ansiosta?) tuli Antti Linna luotsanneeksi SRL:n HUJO:a viiden eikä neljän vuoden eli yhden olympiadin ajan. Vahdinvaihto tapahtui virallisesti tänään, kun SRL:n uusi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros