Este

Julkaisija 8 tammikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontiolle tonnin arvoinen 145-sija, myös Seppälä puhtaasti 145 cm perjantaina.

Mainiota! Juuli Kontio ja Jay Jay van Mottelhoeve tekivät myöhään eilen Belgiassa CSI2*-kilpailuissa tuplanollan 145-GP-kvaalissa ja sijoittuivat seitsemänneksi. Luokassa lähti 60 ratsukkoa. Myös Jasmin Seppälä oli hyvässä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros