Este

Julkaisija 5 tammikuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Kahdeksan vuotta, seitsemän mallia – “No Shout” on suomalaisen sisun työnäyte

Kun Richard White piti tasan kuukausi sitten klinikan Ypäjällä pysähtyi Monika Korpikangas-Salonius matkallaan sinne Vihti DC:ssä. Töihin, sillä hän esitteli valmentaja Jykke Malmströmille kahdeksan vuotta sitten kehittämäänsä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros