Este

Julkaisija 31 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Manninen vastaa Aarnio-Wihurille: “Ei syytä SRL:n hallituksen eroon tai toiminnanjohtajan varoitukseen. Päätöksenteon läpinäkyvyyttä pyritään koko ajan lisäämään. HUJO:ssa vaihtunee muitakin kuin puheenjohtaja.”

SRL:n hallitus sai eilen luettavakseen Aisa Aarnio-Wihurin avoimen kirjeen. Kirjeessä Aarnio-Wihuri nuhteli hallitusta väärinlaaditusta ylimääräisen kokouksen kutsusta sekä huonosta hallintotavasta, so. kavereiden suosimisesta erilaisiin tehtäviin valittaessa ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros