Artikkelit

Julkaisija 29 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

HM.fi -esteranking 2021: Goldencoast Loreen, Calvady Z, Hurby

Pienenpieni yllätys Horsemail.fi:n kansallisessa esterankingissa 2021 on. Janna Jensenin Hamont on ollut niin paljon esillä syksyn aikana, että sen kuvitteli vievän ykköspaikan pisteissä. Tai Petra Heikkisen Hurbyn.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros