Este

Julkaisija 27 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Uusi toimitusjohtaja Heli Kivimäki-Manner ei vielä tunne Hevosopistoa, mutta hevosalan yleiset kipupisteet kyllä

Hevosopiston yli vuoden jatkunut jollailu loppuu pian. Uusi toimitusjohtaja Heli Kivimäki-Manner aloittaa työnsä Hevosopistolla. Kivimäki-Mannerilla on runsaasti kokemusta johtamisesta. Hänellä on myös kotieläinten ravitsemustieteestä hankitut agronomin paperit.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath