Artikkelit

Julkaisija 26 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Salla Varentin joulujuttu: “Ongelma ei ole sisäänratsastus. Ongelma on kouluttamisen kulttuuri. Sen puute.”

Pakkasta se parikymmentä astetta. Hevosia tallista tarhoihin ja tarhoista takaisin. Apulaiset joulumaastoon. Naapurihotellin asiakkaat jouluajelulle… Siinä Salla Varentin, ratsastuskoulunpitäjän ja hevoskouluttajan, joulu. Kun sopiva väli tuli istui…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath