Ihmiset & tallit

Julkaisija 23 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Camilla Verkkoniemi: “Analyyttiset aikuisratsastajat ratsastuksenopettajan haaste”

Elokuussa 2021 täyttyi yksi Camilla Verkkoniemen, 29, isoista haaveista. Hänestä tuli Kilon tallin hevospuolen ratsastuksenopettaja. Hyppäys toisen espoolaisen ratsastuskoulun, Primus -tallin, ratsastuksenopettajasta ei ollut valtavan suuri, mutta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath