Artikkelit

Julkaisija 22 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Valmentajan ja ratsastajan toivelahja, osa 2: akkulämmitteiset käsineet!

Kikko Kalliokosken johdatettua Horsemail.fi:n kirjoittamaan talviratsastushameista tuli toiselta ammattivalmentajalta Tiina Polsolta puhelu. Aihe: olisi hyvä kertoa myös lämmitettävistä ratsastuskäsineistä. Ne pelastavat monen ammattilaisen päivät talvella, Polso katsoi.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa