Artikkelit

Julkaisija 18 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kun Sanna Suominen käänsi katseen kotitallille löytyi FWB-ruuna Strauss

Hevosen ostaminen on usein pitkä ja kivulias prossessi. Sen sopivan hevosen. Kusaksen tallia Helsingissä pitävä Sanna Suominen kävi useamman kerran katsomassa hevosia ulkomailla ennen kuin tajusi “oikean”…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros