Este

Julkaisija 10 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Lekander 140 cm puhtaasti Tanskassa / Sundmanin Untouched 145 cm Espanjassa / Mallatille 4 vp. Quazar L:llä Belgiassa

Torstaina alkaneet esteratsastuskilpailut toivat suomalaisille muutaman lupaavan tuloksen. Kuvassa hyppää Christian Hess Camilla Sundmanin omistamalla Untouchedilla Espanjassa, Olivassa 145 -GP-kvaalin nollilla. Samoissa kilpailuissa nosti Nina Fagerström Hasenacher…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa