Artikkelit

Julkaisija 9 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

VUORISTO, KORHONEN, LEHMUSTO – Richard Whiten avulla kauteen 2022

Richard Whiten klinikkaratsukoissa alkuviikolla oli monta mielenkiintoista paria. Horsemail.fi kysyi kolmelta ratsastajalta – Sami Vuoristo, Elina Korhonen ja Lassi Lehmusto – hevosista, suunnitelmista sekä tietenkin siitä, mitä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath