Artikkelit

Julkaisija 8 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Henri Ruoste tuo Rossettin Suomeen – klinikka Hyvinkäällä 29.1.2022

Kouluratsastuksessa tapahtuu tammikuussa Suomessa suuria. Ensin kuudes päivä pitää Helen Langehanenberg klinikan Hyvinkäällä Stable Novassa ja sen jälkeen, 29. päivä, Henri Ruoste. Ruosteen klinikka on poikkeuksellinen, sillä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath