Este

Julkaisija 8 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Esteratsastajat puuhaavat talkoohenkisiä kilpailuja sekä Hyvinkäälle että Ypäjälle vuoden 2022 alkuun

Esteratsastaja! Ennen kuin suuntaat alkuvuodesta etelään, mieti tätä: KIPA:ssa jo olevan Ypäjän ensimmäisen kansallisen kilpailun (helmikuun 20. päivä) oheen on tammi-helmi-maaliskuulle tulossa useampi lisäkilpailu. Järjestäjinä tulevat olemaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros