Artikkelit

Julkaisija 7 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Lehmusto & Lundström taas tallinpitoon Ypäjällä – mikä on viidessä vuodessa muuttunut?

Talli numero neljä. Sitä on Hevosopiston kolmostallin käytävä seitsemän Lassi Lehmustolle ja Juha Lundströmille. Lehmusto ja Lundström ottivat uuden talliprojektinsa haltuun kaksi kuukautta sitten. Nyt tallissa on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath