Este

Julkaisija 6 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

YPÄJÄ: Hallimestaruus ylivoimaisesti Jensenille ja Hamontille. Nuorissa Ida Lindblomin näyttävä paluu.

Kotimaan kilpailukausi 140+ -tasolla päättyi eilen Ypäjällä senioreiden ja nuorten ratsastajien hallimestaruuskilpailuihin. Senioreissa kaksi ratsukkoa, Janna Jensen Hamontilla (Durrant – N-Aldato) ja Maija Yli-Huhtala FWB-tamma Birchcape’s Wonderlandilla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros