Este

Julkaisija 3 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Perjantain 140-145 cm: Aromaa, Lekander, Heinekamp (0-0 vp.), Forsten

Perjantai päättyi esteillä hienosti, kun Jenny Heinekamp hyppäsi tuplanollan 145-rankingluokassa Opglabeekissa, Belgiassa Hertoch vant Prinsenveldillä. Tulos riitti sijaan 10., kun lähtijöitä oli 65., ja toi Heinekampille 765…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath