Koulu

Julkaisija 1 joulukuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Henri Ruoste lähestyy vauhdilla FEI:n maailmanrankingin TOP10:ä – nyt neljän pykälän nousu 16.:sta.

Suomalaisten kouluratsastajien kansainvälinen kausi alkaa olla pulkassa. Edessä ovat vielä joulun jälkeen pidettävät Lontoon ja Mechelenin MC-osakilpailut, mutta osallistujista niihin ei ole tietoa. FEI:n maailmanrankinglistalla suomalaisten määrä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros