Artikkelit

Julkaisija 30 marraskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kunnian vuosi 2021 eli kuinka kaksikko von Bredow-Werndl & Hillberath onnistuivat mahdottomassa

Kun kolminkertainen olympiavoittaja Anky van Grünsven päätti kouluratsastusuransa loppui myös Edward Galin ja Totilaksen saaga. Lajin hallitsijan titteli näytti olevan Isabell Werthin heiniä. Takaviistosta nousi kuitenkin Charlotte…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros