Artikkelit

Julkaisija 29 marraskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Yllätys: Noora Forsten ei enää hanki nuoria hevosia. Taustalla koko hevosalaa koskeva kieroutuma.

Noora Forstenin ja Con Cayan eilinen keskeytys Madridissa, Espanjassa hypätyllä MC -osakilpailuradalla tuntui pikkupettymykseltä, kun takana oli jo 0-4 vastaavasta luokasta Veronassa, Italiassa. Forsten oli kuitenkin asian…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros