Koulu

Julkaisija 27 marraskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Ruosteelle ja Kontestrolle Tukholmassa GP:ssa hetki sitten 10 yhdeksikköä = 77,15%

Tukholman TOP10-kouluratsastuskilpailu on alkanut. Henri Ruoste ja Kontestro (Contendro I – Cassini II) olivat radalla toisena ratsukkona ja menivät kilpailun johtoon tuloksella 77,15 prosenttia. Tulokseen sisältyy peräti…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros