Este

Julkaisija marraskuu 16th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Ori Christer saa mahdollisuuden Suomen lipun alla – kilpailut alkavat Espanjasta

Helasoiden omistama holsteininhevosori Christer (Connor – Singulord Joter) saa todellisen mahdollisuuden näyttää kykynsä, kun se pikapuoliin aloittaa kansainvälisen kilpauran Espanjassa Nina Fagerströmin alla. Christer on seitsemänvuotias ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath