Artikkelit

Julkaisija 15 marraskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Marko Yrjövuoren treenit tähdelle ja tavikselle, 5: NYT TOSISSAAN VOIMAA!

Huhtikuussa alkanut kouluratsastaja Nipsu Porthan-Broddellin ja hevosenomistaja Kia Heroldin lihaskunnon parantaminen on päässyt totiseen vauhtiin. Marko Yrjövuoren fysiikkatreenit ovat purreet: hyppytestissä, jossa mitataan kehon ilmassapysymisaikaa, sekä Porthan-Broddell…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros