Koulu

Julkaisija marraskuu 15th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kanervan huippukausi 2021 kruunattiin tänään, kun Saksan omat rankinglistat julkaistiin: sija 10!

Emma Kanervan kilpailutuloksia kaudella 2021 ovat hallinneet voitot Saksan kansallisissa vaikeissa ohjelmissa. Niitä on tullut peräti 15. Tänään julkaistulla Saksan kansallisella kouluratsastuksen rankinglistalla se tarkoittaa sijaa 10.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath