Koulu

Julkaisija marraskuu 15th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Anna von Wendt perillä Saksassa – mukana neljä hevosta, kotiin vasta jouluksi

Kouluratsastaja Anna von Wendt on pari tuntia sitten päässyt perille Scheeseliin Pohjois-Saksaan, missä hän valmentautuu seuraavat viisi viikkoa Saksan kouluratsastusmaajoukkueen valmentajan Jonny hillberathin kanssa. von Wendtillä on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa