Este

Julkaisija 12 marraskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Kohuori Million Dollar nyt yhdeksänvuotias – voittaa 145 -tasolla

Holsteininhevosjalostukseen Belgiasta 2016 nelivuotiaana siirtynyt esteori Million Dollar (Plot Blue – Vigo d’Arsouilles) on tätä nykyä yhdeksänvuotias ja voittanut ensimmäiset kansainväliset 145-luokkansa. Ratsastajana Million Dollarilla on hollantilainen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros