Koulu

Julkaisija marraskuu 12th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Getting there: Yvonne Österholm ja Ironman voittivat Inter II -ohjelman Ruotsissa tuloksella 68,33%

Österholm ja Ironman (Bordeaux – Rousseau) saivat lisätystä laukasta ja laukanvaihdosta sekä lopputervehdyksestä kahdeksikkoja. Ykkös- ja kakkosvaihtosarjat sen sijaan eivät nyt onnistuneet. Lähtijöitä oli luokassa seitsemän ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa