Este

Julkaisija 7 marraskuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Lekander rohmunnut 140+ -sijoja Saksassa, kotimaan 140 cm Kulkkaan käsissä

Kati Lekander ratsastaa elämänsä hienointa syyskautta. Kiitos kuuluu Lekanderin työnantaja Sonja Osterbergille ja hänen omistamalleen Candidille ( ), joka kansainvälisten 145-sijoitusten jälkeen on tänä viikonloppuna vauhdissa kansallisissa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros