Este

Julkaisija 30 lokakuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Jasmin Seppälä nousee Florijn W:llä ykköskaartiin – nyt nolla CSI2* 145-luokassa Puolassa

Kymmenen vuotta sitten lähti Jasmin Seppälä, 29, Lempäälästä valmentautumaan Juulia Jyläksen luo Hollantiin. Matka on jatkunut näihin päiviin. Sillä erotuksella, että nykyään Seppälä ratsastaa ammatikseen 10-12 hevosta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros