Jalostus

Julkaisija 20 lokakuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Ahlqvist innostui KE -menestyksestä – osti huutokaupasta kaksi siitostammaa lisää

Alexandra Ahlqvist. Nimessä on kaunis sointi. Se kertoo myös yllättävästä menestyksestä FWB -hevoskasvattajana, sillä Ahlqvistin kaksi kasvattia oli TOP3- porukassa syksyn Kyvyt Esiin -finaaleissa: kaksivuotiaat kouluhevoset Veyron…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros