Este

Julkaisija 18 lokakuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

20 vuotta ja risat Saksassa – nyt Mikko Mäentausta palaa perheineen Suomeen

Saksasta saadaan pientä piristystä Suomen syksyyn, kun Mikko Mäentausta puolisoineen muuttaa alkuvuodesta 2022 takaisin kotimaahan. Osoitteeksi on näillä näkymin vahvistumassa Vihti, jossa sijaitsee myös Emma Mäentaustan perheen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros