Este

Julkaisija lokakuu 17th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Homma hoidettu! Forsten ja Con Caya Oslon MC -osakilpailussa maaliin kahdeksalla virheellä

Noora Forsten ja Con Caya hyppäsivät Oslon MC-osakilpailun kahdella pudotuksella. Kyseessä oli Forstenin debyytti MC-tasolla hänen aloitettua uudelleen kilparatsastuksen vajaat kolme vuotta sitten. Paluu MC-osakilpailuun ja etenkin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sosath