Este

Julkaisija lokakuu 16th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

“Kiltti, tavallisen hyvä”, ajatteli Nikke Aromaa. Eikä sittenkään vain, sillä nyt Zamarolus Ask hyppää Tanskan mestaruusfinaalissa

Tämä on sarjassamme hyviä tarinoita ammattiratsastajiemme arjesta. Kun Nikke Aromaa tammikuussa sai viisivuotiaan ori Zamroluksen (Zambesi – Carolus) ratsastettavakseen hänen päällimmäinen ajatuksensa oli “wau, miten hyvätapainen kaveri”.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • sti-aromaa